Fethiye'de, 8 ay önce kaçırarak evlendiği eşinin başka birisiyle kaçtığını iddia eden genç, her yerde eşini ve kaçtığı kişileri arıyor.
Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki D.E. ile 3 ay arkadaşlık yapan Soner E. (25), evlenmek için kızı ailesinden istedi. Soner E., ailenin kızın yaşının küçük olması nedeniyle evliliğe müsaade etmemesi üzerine, yaklaşık 8 ay önce D.E.'yi kaçırdı. Daha sonra, D.E.'nin ailesinin rızasının alınmasıyla nikahı kıyılan çift, 28 Ekim 2012 tarihinde düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Evlilikleri devam ederken, eşi D.E.'nin bir süre önce 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Ş.S. isimli orman işçisiyle kaçtığını iddia eden Soner E., karakola şikayet dilekçesi verdiğini belirterek, "Eşimle elma toplarken tanışmıştım. 3 ay konuştuk ve evlenmek için ailesinden istettim. 'Yaşı küçük vermeyiz' dediler. Eşimle anlaşıp kaçtık. Yaşı küçük olduğu için aile rızası alınıp nikahlandık. Geçtiğimiz Kurban Bayramı tatilinde köyde güzel bir düğün yaptık. Oldukça iyi anlaşıyorduk, hiç kavgamız yoktu. Köyümüzde Ş.S. isimli 40 yaşındaki 2 çocuk babası şahıs, 17 yaşındaki eşimi kandırarak kaçırdı. Bu şahsın eşinin de bir başkasına kaçtığını öğrendim. Ancak hala evli görünüyor" iddialarında bulundu.
Eşinin ve kaçıranların bulunmasını isteyen Soner E., "Çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilmiyorum" diye konuştu.
(MB-SO-Y)

24.01.2013 15:08:28 TSI

Editör: Wan Haber