Çorlu'da meydana gelen olayda 19 yaşındaki kızının sevdiğine kaçmasına sinirlenen bir baba üzerine benzin dökerek kendisini ve evi ateşe verme tehdidinde bulundu. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin seferber olduğu olay, ekiplerin uzun uğraşları sonucu sonlandırıldı.
Edinilen bilgilere göre olay Nusratiye Mahallesi Derman Sokak üzerinde yer alan H.Ç.'ye ait ikamette meydana geldi. 3 gün önce evden kaçarak kocaya kaçan 19 yaşındaki kızının gönül rızasıyla kaçtığını söyleyerek eve dönmek istememesine sinirlenen baba H.Ç., jeneratörden çektiği benzini eve ve üzerine dökerek hem kendisini hem de evini ateşe vermek istedi.
Olayı gören komşularının haber vermesi olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri H.Ç. adlı şahsı ikna etmeye çalışırken itfaiye ve sağlık ekipleri de olası bir duruma müdahalede bulunmak için hazır bekletildiler.
Kızı için hazırlanan çeyizleri de evinin bahçesine çıkartarak parçaladığı görülen baba H.Ç., polis ekiplerince ikna edilerek evin dışına çıkartıldı. Eşi N.Ç.'nin sinir krizi geçirerek ambulansa alındığı sırada baygınlık geçiren baba H.Ç., sağlık ekiplerinin müdahalesi ile kendine geldi.
Polis ekipleri olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
(SŞ )

19.02.2013 18:54:45 TSI

Editör: Wan Haber