Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Anadolu Cumhuriyet Lisesi'nin yanında ilçenin tek stadyumuna giden yoldan şikayet eden öğrenci ve öğretmenlere verdiği sözü bir gün sonra yerine getirerek, ilçe tarihinde bir ilke imza attı.
2012-2013 eğitim öğretim dönemi başında Karakür Mahallesi Şehir Stadı bitişiğindeki yeni binalarına taşınan Anadolu Cumhuriyet Lisesi'nin Müdürü Arif Pala, bu durumdan şikayetçi olan bir grup öğrenci ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Bilgin'i de yanına alarak yazın tozun, kışın da çamurun geçit vermediği okul ve stadyum yoluna kilitli beton parke döşenmesi için Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı makamında ziyaret ederek taleplerini iletti. Karahan, Fen İşleri Müdürlüğü'ne yola derhal kilitli beton parke döşenmesi için talimat verdi.
Ertesi gün sabah saatlerinde okula giden öğrenciler, öğretmenler ve İlçe Spor Müdürlüğü çalışanları, yolda kilitli beton parkeleri görünce şaşkına döndü. Vaadin bir gün sonra yerine getirildiğini görmenin ilçe tarihinde bir ilk olduğuna vurgu yapan Okul Müdürü Arif Pala, "Başkanımızın bu kadar hızlı olduğunu bilmiyorduk. Jet hızıyla hareket etmesi hem bizi, hem de 350 dolayında öğrenciyi sevindirdi. Kendisinden Allah razı olsun. Bu kadar hızlı hareket edileceği hiç aklımıza gelmemişti. İlçe tarihinde bir belediye başkanının verdiği sözü bir gün sonra yerine getirmesi ilk kez oluyor. Tebrik ediyoruz" dedi.
Öğrenciler ve İlçe Spor Müdürlüğü çalışanları jet hızıyla taleplerini bir gün sonra yerine getirerek kendilerini sevindiren Belediye Başkanı Kasım Karahan'a teşekkür etti.
(MY-EFE-MŞ)

29.12.2012 12:37:50 TSI

Editör: Wan Haber