Jestur Seyahat acentesi MICE koordinatörü Çiğdem Özdel ve Satış temsilcisi İrfan Daler, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Jestur Seyahat acentesi satış temsilcisi İrfan Daler, acente hakkında geniş bilgi verdi. Daler, Jestur Seyahat acentesinin; toplantı, teşvik gezisi, fuarlar, kongreler ve sergilerde müşterinin ihtiyacına ve talebine göre strateji geliştirerek kurumlara özel ve entegre hizmet paketi sunduklarını belirtti.
KUTSO Yönetim Kurulu başkanı Nafi Güral, Jestur Seyahat Acentesi temsilcisinden üyeleri yönelik yurtdışı iş gezileri ile ilgili oluşturulabilecek hizmet paketi hakkında bilgi talebinde bulundu.
Satış temsilcisi İrfan Daler, kuruma özel oluşturulabilecek paketlerin içerisinde yurt dışı inceleme gezisi, fuar gezileri, personele yönelik motivasyon gezilerinin de olduğunu sözlerine ekledi.
Daler, KUTSO üyelerine yönelik yurt dışı iş gezisi paketi ile ilgili verileri oluşturarak en kısa zamanda bilgileri aktaracağını ifade ederek, bu kapsamda her türlü iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.
(EFE)

12.12.2012 12:07:21 TSI

Editör: Wan Haber