11 bin dolayında konut ve işyerinin jeotermalli ısınmada ilçeler bazında Türkiye rekorunu elinde bulunduran Kütahya Simav Belediyesinin bu kapsamdaki çalışmalarına kış koşullarına rağmen hız kesmeden tam gaz devam etmesi vatandaşları memnun ediyor.
Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan Esenevler Mahallesindeki çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan ekiplerin şimdi de kış koşullarına aldırmadan Kekliktepe Mahallesindeki çalışmalarını sürdürdüğünü ve burada yaşayan vatandaşların da çok kısa bir süre sonra temiz ve ucuz jeotermal enerjiye kavuşarak sağlıklı bir şekilde ısınmaya başlayacakları müjdesini verdi.
Başkan Yardımcısı Doğan Eren ile birlikte çalışmaların sürdüğü Kekliktepe Mahallesine giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kasım Karahan vatandaşa verdikleri sözlerine zamanı ve yeri geldiğinde yerine getirdiklerini bildirdi,
2013'ü özellikle jeotermal enerji ile ısınmada yatırım yılı ilan ettiklerine vurgu yapan Başkan Karahan, "Vatandaşa hizmet ederek yüzünün güldüğünü görmek şevkimizi artırıyor" dedi.
Başkan Karahan'ın çalışmalarıyla yüzü gülen vatandaşlar kendisine teşekkür etti, çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.
Kekliktepe sakinlerinden Havva Yenen, "Jeotermalli sevinme sırası bize geldi. Bizi kül derdi, soba derdinden kurtardığı için kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.
Muammer Dağ, "Şükürler olsun. Bu günleri de gördük. Kimsenin çıkmaz dediği en yüksek yerlere bile jeotermal enerjiyi taşıyan ve bize sağlıklı ısınma sağlayan başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
(MY-EFE)

06.02.2013 13:40:47 TSI

Editör: Wan Haber