Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Hüseyin Murat Arabacı ve Başkan Yardımcısı Tahsin Tar, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Hüseyin Murat Arabacı ve 2. Başkan Tahsin Tar'ı makamında kabul etti. Osmangazi Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Arabacı, "Bu kentin ortak değerlerini, geleceğini korumak adına yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Başkan Mustafa Dündar, yalnızca ilçenin değil, Bursa'nın geleceğini doğrudan etkileyecek projelerinden birisi olan Kentsel Dönüşüm Master Plan çalışmalarında da, bizimle doğrudan irtibat kurdu. Belediye bünyesindeki kadrolarında Jeofizik Mühendisi meslektaşlarımızı istihdam ederek, bu konudaki hassasiyetini bir kez daha göstermiş oldu. Kendisine bu konuda teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da kendisine her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.
Dündar da, Arabacı ve Tar'a verdikleri destek için teşekkür etti. Bursa'nın kimsenin tekelinde olmadığının altını çizen Dündar, "Bizler gelip geçiciyiz, asıl olan kentimiz. Hizmet için talip olduğumuz makamda bu gün bizler oturuyoruz, yarın başkaları olacak. Ancak hepimizin ortak noktası yaşadığımız kentimiz. Osmangazi'nin bu gününü ve geleceğini planlarken, alanında uzman kişilerin fikirleri, görüş ve önerileri bizim için son derece önemli. Jeofizik Mühendisleri Odasının, yaptığımız çalışmalarda bize verdiği destek katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da kendileri ile birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.
Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban ve Hasan Hüseyin Erdönmez'in de hazır bulunduğu görüşmenin sonunda, Arabacı ve Tar, Dündar'a desteklerinin süreceğini söyledi.

(AF)

11.02.2013 16:39:40 TSI

Editör: Wan Haber