İzmit Belediyesi'nin Ocak Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın başkanlığında İzmit Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Ak Pati ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerinin tam kadro katıldığı meclis toplantısında ihtisas komisyonları ve denetim komisyonu seçimleri yapıldı.
İzmit Belediyesi Ocak ayı meclisinde 7 ihtisas komisyonuna, açık oylamayla seçim yapıldı. Yapılan oylamada Kültür-Turizm ve Sanat Komisyonu'na Erkan Aksoy, Mehmet Demirtaş, Adnan Uysal, Şahsuvar Marul, İbrahim Kılıç, Türlü İşler Komisyonu'na Emine Okanalp, Ali Yılmaz, Erkan Aksoy, Gülümser Ayhan, Günay Atun, Plan ve Bütçe Komisyonu'na Hasan Kırlı, İsmail Gündaş, Zafer Yılmaz, Cengiz Özcan, Fikret Gökmen, Sosyal Hizmetler Komisyonu'na Fahri Meydan, Mahmut Öztürk, İbrahim Bulut, Cengiz Çakar, Muzaffer Gürfidan, Eğitim ve Gençlik Komisyonu'na İbrahim Elgin, Emine Okanalp, Ali Yılmaz, Gülümser Ayhan, Haspi Kösemen, Çevre ve Sağlık Komisyonu'na Muammer Biner, Olcay Sanal, Kani Baştürk, Elif Bülbül, Faik Çelik, İmar Komisyonu'na Zekariya Özak, İsmail Gün, İsmail Canıgeniş, İsmail Sağıroğlu ve Şaban Sarıgülle seçildi.
Komisyon seçimlerinin ardından İzmit Belediyesi'nin 2012 yılındaki gelir ve giderlerini denetlemek üzere görev yapacak olan denetim komisyonunun seçimi yapıldı. Meclis üyelerinin ortak kararıyla denetim komisyonu üyeliğine Ak Parti'den Hasan Kırlı, Mahmut Öztürk, İsmail Gündaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ise Fikret Gökmen ile Günay Atun önerildi.
(MA-MA)

09.01.2013 12:04:34 TSI

Editör: Wan Haber