İzmit Belediyesi'nin emekli evlerinde her ay gerçekleştirdiği toplu doğum günü kutlamaları gelenek hale geldi. Belediye son olarak Yenimahalle Emekli Evi' üyeleri ile birlikte Ocak ayında doğanlar için toplu doğum günü etkinliği düzenlendi.
Toplam 560 kayıtlı emekli üyesi bulunan Yeni Mahalle Emekli Evi'nde yapılan etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, Yeni Mahalle Muhtarı Tuncay Aşkın, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ile emekliler katıldı.
Yenimahalle Emekli Evi'ne kayıtlı 100 kişi için düzenlenen doğum günü etkinliği neşe içinde geçti. Pastaların kesilip hediyelerin verildiği toplu doğum günü etkinliğinde konuşan Belediye Başkanı Dr Nevzat Doğan, " Bu tür etkinlikler sayesinde emeklilerimiz bir araya geliyor, dostluklarını pekiştiriyorlar. Hepinize hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler dilerim" dedi.
Birçoğu hayatlarında ilk kez doğum günü kutlaması yapan emekliler de Başkan Doğan'a teşekkür ederek" Emekli evleri sayesinde dostlarımızla bir araya gelip sohbet etme imkânı buluyoruz. İzmitli emekliler olarak böyle güzel bir mekâna sahip olduğumuz için çok şanslıyız" dediler.
(MA-MA)

28.01.2013 11:04:03 TSI

Editör: Wan Haber