İzmit Belediyesi'nin Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 19 madde görüşülerek karara bağlandı.
Meclis gündem maddelerinin görüşülmesinden önce gündem dışı söz alan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Burada tarihi görevi yerine getiriyoruz. Hepimiz önemli kararlara birlikte imza atmanın yanında hayatımızı da paylaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyemiz Fahri Örengül'ün bugün doğum günü. Kendisine sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşayacağı nice yaşlar diliyor ve dinamik muhalefetinin sürdürmenizi diliyoruz" dedi.
İzmit'e bu ülkeye hizmet eden herkese vefa borcumuz, saygımız var diyen Başkan Doğan, 1971 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden İzmit'in ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan ve arkadaşlarını anmayı da ihmal etmedi. Leyla Atakan ve arkadaşlarını minnetle anan Doğan, 11 Şubat 2013 Pazartesi günü saat 11.30'da Bağçeşme Mezarlığı'nda kabri başında ve öğle namazına müteakip Fevziye Camii'nde Leyla Atakan adına anma programı düzenlenip mevlüt okunacağını duyurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Fikret Gökmen'in gündem dışı olarak sorduğu emlak vergisi, hayvan barınağı ve trafik sorunu konularına gerekli açıklamaları yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gündem dışı görüş bildirimlerinin ardından gündemi oylamaya açtı.
Gündemin 3-4 ve 5 maddeleri Plan Bütçe Komisyonu'na, 7-8 ve 9. maddeleri İmar Komisyonu'na, 6. Maddesi Türlü İşler Komisyonu'na aktarılırken gündemin 10-12 ve 18. Maddeleri direk oylandı. Gündemin 11 ve 19. maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.
(MA-MA)

06.02.2013 11:34:20 TSI

Editör: Wan Haber