İzmit Belediyesi Çocuk Korosu, 2013 yılının ilk konserini Şef Şule Çaycı eşliğinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. 50 kişiden oluşan çocuk korosu, birbirinden güzel çocuk şarkıları yörelerine ait giysilerle söylediler. Yaklaşık 2 saat süren konsere gelenler neşeli dakikalar geçirip gönüllerince eğlendi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen konserde AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş'ta çocukları yalnız bırakmadı. Çok sayıda vatandaşla birlikte konseri izleyen Başkan Doğan, "Çocukların olduğu her yer daha güzel, onların yaptığı her şey çok anlamlı" diyerek çocuk odaklı hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.
Konuşmasının ardından kendilerine verdiği destek ve çocuklara verdiği önem için Başkan Doğan'a teşekkür eden Şef Şule Çaycı, " Türkiye'nin çocuk doktoru tek belediye başkanı olan Dr. Nevzat Doğan çocuklarımıza büyük önem veriyor. Bizleri her konuda destekleyen bir belediye başkanımız var" dedi. Çaycı gecenin sonunda Başkan Doğan'a çiçek hediye etti.
(MA-MA)

14.01.2013 11:06:13 TSI

Editör: Wan Haber