Carmen Sanat Sirki izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Sahne ve sirk sanatçılarının sunduğu gösteriler, İzmir Kemalpaşa Belediyesi Dere Mesire salonunda başladı. Biletler öğrencilere 7, büyüklere ise 10 liradan satılıyor. Engelliler ve Şehit Aileleri gösterileri ücretsiz izleyebilecek.
Yaklaşık 5 yıldır Türkiye'de değişik İl'lerde programlar düzenlediklerini açıklayan Carmen Sirki Sanat Yönetmeni Emrah Şimşek, "Carmen 5 yıl önce Bursa'da kurulmuş bir sirk. Tiyatral Sirk gösterilerinin öncülüğünü yapıyoruz. Çadırlardan ziyade Kültür Merkezleri ve Kapalı salonlarda gösterilerimizi sergiliyoruz. Daha modernize edilmiş bir grubuz. Bir çoğumuz Bursa'dan ama İstanbul ve Kuşadası'ndan da sanatçılarımız mevcut. Piton Yılanı, Robot Show, Sihirbaz ve özellikle seyircilerimizden bir kişiyi sahneye alıp, sandalyeler üzerindeyken onu hipnoz ederek uçurduğumuz gösteriler ilgi ile izlenmekte." diyerek farklı bir gösteri izlemek isteyenleri ve özellikle engelliler ile şehit ailelerini davet etti.
Özellikle ışık efektleri ile sunulan Robot show yanı sıra, Sirkte fiziksel tiyatro, akrobasi ve hareket öğelerini birleştiren çağdaş bir sirk gösterisi hazırladıklarını açıklayan Şimşek, "Ailelerin çocukları ile birlikte geçirebileceği en eğlenceli etkinliklerden biri olan sirk gösterilerini kendi geleneksel dokumuza uygun olarak yeniden canlandırıyoruz. Bugün İzmir Kemalpaşa'dayız. Haftaya Manisa bölgesinde gösterilerimiz devam edecek." dedi.
(HÇ-ERG-Y)

14.01.2013 09:27:56 TSI

Editör: Wan Haber