İzmirli sevilen sanatçı Ersin Kuşkanat, başarı hikayesini paylaştı.
2007 yılında çıkardığı "Kara Geceler" adlı albümle müzikseverlerin gönlünde taht kuran İzmirli ses sanatçısı Ersin Kuşkanat, başarısını ve hayatında merak edilenleri anlattı. Almanya'da doğan, İzmir'de büyüyen ve halen burada yaşayan ünlü sanatçının yeteneği ilk başta ailesi tarafından fark ediliyor. Ailesi ilk başta çocuklarının İmam olması için, hafız olmasını istese de o, şarkı söylemeye devam ediyor ve lise okuduktan sonra yolunu çizip konservatuarı kazanıyor. Konservatuarı kazanmasıyla birlikte ilk günden itibaren sahneye çıkan Kuşkanat o günden sonra müziksiz bir gün bile geçirmiyor.
Kuşkanat, konservatuarı kazandıktan sonraki hayatını şöyle anlattı: "Konservatuar sınavlarına girdim ve kazandım. Konservatuara girmemle beraber sahneye çıkıyorum. Bir arkadaşım bana ön ayak oldu. O günden bugüne kadar hep şarkı söyledim. Hayatım müzik oldu. Hiç müziksiz günüm olmuyor. İnşallah ölene kadarda böyle devam eder. Sahne sayesinde çok farklı yaşamlar tanıdım. Sahne sayesinde çok iyi insanlarda tanıdım, çok kötü insanlar da tanıdım. Ama bunları ayırmayı bildim. Hep güzel insanlarla, iyi dostlarımla hayatıma devam ettim. Bu dostları bana verdiği için Allah'a şükrediyorum."

ALBÜM ÇIKARDI
2007 yılında hayranları için birde albüm çıkaran ünlü sanatçı, albümünde kendi şarkılarının yanı sıra Niran Ünsal ve Arif Gönüldaş'ın da şarkılarının olduğunu söyledi. Kuşkanat, albümünde en beğenilen şarkının ise 'Bana seni versinler' adlı eser olduğunu ifade etti. Kuşkanat, ayrıca bazı ünlü sanatçıların albümlerine de şarkılarıyla katkı sunduğunu belirtti.
Başarılı olmak için fazla çabalamamak gerektiğini ifade eden ünlü sanatçı, başarının sırrını şöyle paylaştı: "Başarılı olmak için bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz ve eğer şansınızda varsa başarılı oluyorsunuz. Ancak çok başarılı olmak için ödün vermeye gerek yok bence. Bazen başarılı biri olarak görünmediğiniz halde siz kendinizi o kadar güzel yönetirsinizki huzur ve mutluluk sizinle olur. Eğer başarınız sizi huzursuz ediyorsa bunun bu tür bir başarıya ihtiyaç yok bence."
Başarılı Sanatçı Ersin Kuşkanat, 2007 yılında çıkardığı ve büyük başarı elde ettiği albümünde bulunan 'Seni bana versinler' adlı şarkısını, İzmir'li başarılı radyocu Ömer Köroğlu'na verdi. Köroğlu, Türkiye'yi 2001'de Eurovizyon yarışmasında temsil eden Sedat Yüce'ye tekrar aranje yaptırıp, klip çekmek için kolları sıvadı. Köroğlunun klip çekimlerine 'Caria Production' Ayberk Özsoy tarafından başlandı.
(ARÇ-ERG-Y)

10.01.2013 12:05:54 TSI

Editör: Wan Haber