İzmir Kaloriferciler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası, ECA EMAR şirketi ile işbirliği altında üyelerine yönelik bir eğitim semineri düzenledi. Sıhhı Tesisat Uyum Kursu seminerini izleyen 40 tesisatçıya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verildi.
İzmir Mesleki Eğitim Merkezi'nde yapılan eğitime kaloriferci ve tesisatçı 40 oda üyesi katıldı. Oda başkanı Kemal Erözel, amaçlarının tüketicilere daha kaliteli hizmet vermek ve üyelerinin mesleki bilgilerini artırmak olduğunu söyledi.
Mesleki eğitim seminerlerini belirli periyodlarla düzenlediklerini hatırlatan Erözel, "Teknoloji her geçen gün gelişiyor ve yenilikleri beraberinde getiriyor. Çağa ayak uydurmak, üyelerimizin iş potansiyelini artıracak bir etken. Biz de gelişen teknoloji karşısında mağdur olmamaları, pazarlarını kaybetmemeleri için sık sık eğitim seminerleri ile mesleki değişimler hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz. Bu çalışmalar ayrıca tüketiciye verilen hizmetin kalitesini de artırıyor. Tüketici memnuniyetini de ön planda tutuyoruz" diye konuştu.
Eğitim seminerinden sonra katılımcılara MEB, oda ve ECA şirketi onaylı sertifikaları verildi. Sertifika törenine, oda ve ECA şirketi yöneticilerinin yanısıra, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Çakıral ile müdür muavinleri de katıldı.
(EA-HK)

21.12.2012 18:19:15 TSI

Editör: Wan Haber