20 Ocak'ta çığ düşmesi nedeniyle yaklaşık 2 haftadan bu yana hizmet veremeyen Bozdağ Kayak Merkezi, İzmir ve çevresinden gelen konuklarını ağırladı. Yarıyıl tatili nedeniyle büyük ilgi görmesi beklenen kayak tesisleri, hizmete açılamamasına rağmen İzmir ve çevresinden gelenlerin kar keyfi yaşamasına engel olamadı. Kayak merkezine ulaşamayan konuklar kar yığınları ile yetinmek zorunda kaldı.
İzmir'de KESK'e bağlı Üniversiteler şubesi olan Eğitim-Sen 3 Nolu Şube yönetimi ve üyeleri de, yarıyıl tatili nedeni ile Bozdağ'a çıktı. 200 yakın sendika üyesinin katıldığı Bozdağ ziyaretinde, konuklar karla buluşmadan önce Turgutlu'daki bir köyde mola vererek, köy kahvehanelerinde kahvaltı yaptılar. Salihli üzerinden Bozdağ'a çıkan sendika üyeleri, zirveye yaklaştıkça muhteşem bir görüntü oluşturan ovaya bakıp temiz havanın keyfini çıkardılar.
Geziye katılanlar, 20 Ocak tarihinde düşen çığ nedeniyle Bozdağ Kayak Tesisleri'ne giriş izni verilmediği için, tesise yakın yerde konaklayarak karın keyfini çıkardılar. Karda kayan, kardan adam yapan ve kartopu oynayan Eğitim-Sen üyeleri ve yakınlarının, bir hayli keyifli oldukları görüldü.
Dağdaki kar keyfinin ardından Bozdağ köyüne inerek kahvehanelerde çay içen Eğitim-Sen üyeleri, Ödemiş'te bir saatlik bir mola verdikten sonra İzmir'e döndüler.
(AG-ERG-Y)

04.02.2013 08:49:36 TSI

Editör: Wan Haber