Yaklaşık iki yıldır Dernek Başkanı Av. İbrahim Yayla'nın Bayraklı'daki hukuk bürosunda faaliyet gösteren Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği artık Kemeraltı'ndaki yeni dernek binasında hizmet verecek.
Tarihi çarşının en eski alışveriş merkezlerinden biri olan Salepçioğlu İşhanı No:96 Kat: 4 Daire: 401 deki yeni dernek merkezinin açılışına; AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu, MHP İl Başkanı Necat Karataş, DSP İl Başkanı Selçuk Karakülçe, Gazeteci Yazar Zeynel Kozanoğlu, Ressam Hülya Sezgin, Çankırılılar Derneği eski Başkanı İbrahim Zencirci, Çankırılı yargı mensupları ile çok sayıda hemşehri katıldı.
Av. İbrahim Yayla, dernek üyeleri ve hemşehrilerinin, binanın merkezi bir yerde olması istekleri üzerine Kemeraltı'na taşındıklarını belirtirken; "Çankırılıların birlik ve beraberliğini tesis etmek, güzel hizmetlerin yanı sıra hem Çankırımız, hem de yaşadığımız İzmir'imiz için bir şeyler yapabilmenin gayretindeyiz. Bu doğrultuda açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesildi.Çankırılar Derneği Lokali'nin açılışına eli kalem tutan iki Çankırı sevdalısı hemşehrimiz de katıldı. Gazeteci Yazar Zeynel Kozanoğlu ile Ressam Hülya Sezgin, hemşehrileriyle sohbet edip, Çankırı için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
(BK-)

04.02.2013 15:58:33 TSI

Editör: Wan Haber