İzmirgaz geçtiğimiz yıl "Kanınla Hayat Kurtar" sloganı ile başlattığı kan bağışı kampanyasını çalışanları, yetkili iç tesisat firmaları ve abonelerinin katılımıyla bu yıl da tekrarladı. Türkiye Kızılay Derneği İzmir Kan Bağışı Merkeziyle birlikte gerçekleştirilen kampanyada, yaşanan kan sıkıntısının giderilmesine katkı sağlanmaya çalışıldı.
Geçtiğimiz yıl kan bağışında yaşanan azalmayı dikkate alarak kan bağışı kampanyası düzenleyen İzmirgaz, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olması düşüncesinden yola çıkarak bağış organizasyonunu her yıl tekrarlama kararı aldı. Genel Müdürlük binasında düzenlenen kampanyaya; çalışanların yanı sıra iç tesisat firma temsilcileri ve doğalgaz aboneleri bağışta bulunarak destek verdi. Gönüllü, bilinçli ve sürekli kan bağışçıları kazandırmanın da amaçlandığı kampanya kapsamında gönüllülere kan bağışının önemi hakkında bilgi verildi.
Kan bağışına katılan gönüllüler duygularını, "Kan vermek güzel bir duygu, bağışladığımız kanlarla ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabileceksek ne mutlu" şeklinde ifade ettiler. Kan Bağışı Merkezi yetkilileri ise, İzmirgaz'a düzenlediği kan bağışı kampanyası için teşekkür ederek, "İçinde bulunduğumuz mevsim şartları nedeniyle azalan kan bağışı sayısını bu tür organizasyonlarla artırabiliyoruz. Bölgemizin kan ihtiyacını karşılayabilmemiz için toplumun tüm kesimlerine ihtiyacımız var. Herkesi kan bağış merkezlerimize bekliyoruz" diye konuştular.
(AH-Y)

08.02.2013 13:32:51 TSI

Editör: Wan Haber