2007 yılında İzmir'in Gaziemir semtinde ilk şubesini açarak yemek sektörüne giriş yapan Konyalı Ahmet Usta, kısa sürede büyümeyi başararak Bornova, Buca, Bostanlı, Menderes, Bodrum ve Karşıyaka'ya şubeler açtı. 2012 yılında şube sayısını 10'a çıkarmayı hedefleyen firma, geçtiğimiz günlerde büyük bir katılımla Menemen şubesinin açılışını yaparak hedefine bir adım daha yaklaştı.
Yeni yıla sayılı günler kala büyüme planları ve yeni hedefleriyle ilgili Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Bulut, Alsancak ve Kuşadası şubelerinin yılbaşı öncesi faaliyete geçeceğini söyledi. Bulut konuşmasına şöyle devam etti: "Bizim için hijyen ve çalışanlarımızın ustalığı çok önemli. Bu konuda standardı yakalamak için Alsancak'ta bir eğitim merkezimiz var. İşe yeni başlayacak elemanlarımıza ve mevcut çalışanlarımıza eğitim veriyoruz. İzmir düşünüldüğünde, sektörde ayrı bir eğitim merkezi olan tek firma biziz. Varsa da biz duymadık. Eğitimleri, danışman firma eğitmenleri ile ustalarımız veriyor. İleride bu merkezi, bir okula dönüştürmeyi planlıyoruz. Ayrıca konseptimizde bir değişikliğe gittik. Tüm şubelerimiz bu konsepte göre yeniden dizayn edildi. Konya mutfağına özgü menümüze vejiteryan ve diyet yemek çeşitleri de ekledik."
Bulut, genç bir iş adamı olarak sadece her an değişen ve sürekli büyüyen Konyalı Ahmet Usta'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenmiyor. Aynı zamanda sosyal sorumluluk sahibi biri olarak çeşitli sivil toplum örgütlerinde de yer alıyor. Bunlardan biri de Başkanlığını yaptığı Buca Sağırlar Eğitim Kültür ve Spor Kulübü bünyesindeki İşitme Engelliler Spor Okulu. Buca'da çok sayıda işitme engelli yaşadığını aktaran Bulut, spor okulu vasıtasıyla işitme engeli olanların sosyal yaşama katılımını sağlamaya çalıştıklarını ve okul sporcularının büyük başarılara imza attığını söyledi.
(HÇ-ERG-Y)

11.12.2012 13:44:09 TSI

Editör: Wan Haber