İzmir'in sembolü olan Saat Kulesi'nin önünde binbir pandomimci bir araya gelip, yeni yıl için "2013'de daha gülen bir dünya" temalı bir etkinliğe imza attı.
İzmir'de bir araya gelen binbir pandomimci, "Yeni yılda daha gülen bir dünya" temalı etkinlikle büyük beğeni topladı. Narlıdere Belediye Tiyatrosu'nun organize ettiği etkinlik, tiyatro öğrencilerinin ve o gün orada olupta katılmak isteyen halktan kişilerin yüzlerinin de boyanmasıyla yüzlerce pandomimciye ulaştı.
Organizasyonun sanat yönetmeni Vedat Murat Güzel "Amacımız sanatı her yerde yapmak insanlarla sanatı barışık ve bir ifade şekline getirmek" dedi.
Daha önce de sokaklarda ve alışveriş merkezlerinde çeşitli performans gösterilerinde bulunan ekip üyeleri ise, "Biz de Narlıdere Belediye Tiyatrosu olarak pandomimin hem oyuncu hem de seyirci üzerindeki etkisini bilerek bu yönde eğitimlerimizi ve atölye çalışmalarımızı arttırdık. Ortaya güzel izlenebilir, kaliteli bir oyuncu grubuyla bir pandomim gösterisi çıktı. 8 Ocak'ta bu gösterimizi ücretsiz sunacağız. Amacımız yaygınlaştırıp pandomim sanatını canlı tutmak. Bize bu imkanları sunan Belediye Başkanımız Sayın Abdul Batur'a teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz" diye konuştular.
(OA-ERG-Y)

26.12.2012 14:22:26 TSI

Editör: Wan Haber