İzmir Konak Belediyesi tarafından Fuar Atlas Pavyonu'nda ilk kez düzenlenen Türkiye'nin Renkleri Konak'ta Buluşuyor etkinliğinde Kula ilçesinin doğal, tarihi ve kültürel özellikleri tanıtıldı. Kula Belediyesi, Beşi Bir yerde Turizmi ile fuarda göz doldurdu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, ilçenin tanıtımına yönelik olarak Türkiye'nin her köşesinde gerçekleşen ulusal ve uluslararası fuarlara katılım gösterdiklerini söyledi. İzmir Konak Belediyesi'nin düzenlediği "Türkiye'nin Renkleri Konak'ta Buluşuyor" fuarının ilk kez yapıldığını ifade eden Aşkın, Kula Belediyesi'ni de bu etkinlik içerisinde davet ettiklerinden dolayı teşekkür etti.
Ayrıca fuarda açılan standa Kulanın ürünleri sergilenirken, katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Fuar kapsamında Kulalı mahalli sanatçı Sami Dinç de sahne alarak konuklara konser verdi. Dinç'e bağlamada Osman Yılmaz, klavyede Yıldıray Sarı eşlik etti. Dinç, söylediği Manisa Türkülüleri ile izleyenleri coşturdu. Kulanın geleneksel yaren Türkülerini ise, Kula Efe ve Yaren Ekibi seslendirdi.
(HY-ERG-Y)

25.12.2012 15:13:21 TSI

Editör: Wan Haber