İzmir'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nın 14-17 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.
Kütahya Frig Fuarcılığın organizasyonuyla Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacak fuarla ilgili son hazırlıklar tamamlandı.
Frig Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, yaptığı açıklamada, "Bu yıl 2. sini yapmaya hazırlandığımız İzmir Evlilik Hazırlıkları Fuarı için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İlkini 22-25 Mart 2012 de gerçekleştirdiğimiz fuar bizim için önemli bir deneyim oldu.14-17 Mart tarihlerinde 2. sine hazırlandığımız fuarın daha iyiye ve ileriye gitmesi için çaba harcıyoruz.Katılımcı firma sayımızı ve sektörlerimizi genişletmenin yanı sıra sosyal etkinliklerde de daha iyisini yapmayı amaçlıyoruz. En çarpıcı etkinliklerimizden bir tanesi yüz yıllık gelinlikler defilesi olacak. İzmir 100 Yıl Olgunlaşma Enstitüsü ile ortak yapılan bir çalışma olacak bu.Bu güne dek hiçbir yerde sergilenmiş olan Yüz yıllık tarihe sahip gelinlikler müthiş bir defile ile ziyaretçilerimize sunulacak.Defile fuarın açılış günü yapılacak. Bütün fuarlarımızda olduğu gibi İzmir Evlilik Hazırlıkları Fuarının da bir sosyal sorumluluk projesi var.Bu yıl Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından belirlenen sosyal sorumluluk projemiz 'Eğitim Ailede Başlar'. Bu proje ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da fuarda ziyaretçilerimiz ile buluşacak. Birleşen Yaşamlar ve Yerel Yönetimler 'Mutlu Evlilik, Mutlu Konak' konferansı ile Konak Belediye Başkanı Tartan 15 Mart 2013 de saat 18:00 de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde yapılacak olan İzmir Evlilik Hazırlıkları Fuarında olacak. Ayrıca fuar süresince dans ve saç showlar, müzik dinletileri,partiler,stant içi etkinlikler ile renkli bir fuar ziyaretçisini bekliyor olacak.Evlilik hazırlığındaki çiftler,evini yenilemek isteyenler, defilelere, gelinliklere meraklı olanlar,Aile içi eğitimi konusunda bilgi edinmek isteyenler, ışıltıyı seven herkes bu fuara davetledir" diye konuştu.
(EFE)

24.01.2013 11:12:07 TSI

Editör: Wan Haber