İzmir Ticaret Odası, emniyet müdürlüğüne 25 araç hibe etti.
İzmir Emniyeti'ne Araç Bağışı kampanyası çerçevesinde İzmir Ticaret Odası emniyete 25 araçlık yardımda bulundu. İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın karşılıklı imzalarıyla Bilkay'ın makamında gerçekleştirilen protokole emniyet yetkilileri ve ticaret odası üyeleri katıldı. Kampanya hakkında bilgi veren Bilkay, bazı işadamlarının girişimiyle 3 ay önce başlatılan İzmir Emniyeti'ne araç bağış kampanyasının tamamen şeffaf bir kampanya olduğunu ve en büyük katkıyı 25 araçla İzmir Ticaret Odası'nın yaptığını, bu sebeple kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Bilkay, "Eğer izin verirlerse katkı yapan diğer işadamlarımızın da isimlerini açıklayacağız" dedi.
Hırsızlık konusuna değinen Emniyet Müdürü Ali Bilkay, hazırladıkları rapora göre 2012 yılında bir önceki yıla göre İzmir'de hırsızlık olaylarının yüzde 20 civarında azaldığını belirterek "Biz kendi kendimizle yarışıyoruz" diye konuştu.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Emniyet görevlilerinin daha iyi koşullarda çalışmasına katkı yapmayı oda olarak görev bildiklerini belirten İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, "Mutlu ve huzurlu bir biçimde yaşamak istiyoruz fakat sadece istemekle olmuyor" dedi. Emniyete desteğin devam edip etmeyeceği sorusu üzerine Demirtaş, iki yıl önce de 20 araç verdiklerini ayrıca çevik kuvvete de motosiklet yardımında bulunduklarını belirterek, desteklerinin devam edeceğini ifade etti.
(ARÇ-HO-Y)

13.02.2013 14:50:13 TSI

Editör: Wan Haber