İzmir Sevdası nı sahneye taşıyan sanatçı çift Tuğçe ve Hakan Özaytekin'in Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi'ndeki konseri sanatseverleri mest etti.
İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları kemanda Hakan Özaytekin ile piyanoda Tuğçe Özaytekin'in Karşıyakalılar'ın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Yurt içi ve yurt dışında pek çok kez sahne alan sanatçılar Karşıyaka'daki konserlerinin ilk bölümünde G. Pungani'nin Allegro Entusiastico, L.van Beethoven'in keman-piyano sonatı Allegro Assai, Tempo di Menuetto, Allegro Vivace'yi seslendirdi. Bu bölümün sonun da da N. Levent'in Küçük Suit. "Çoban Yıldızı" balesinden Genç Balıkçının Dansı, Aşk Dansı ile Kızların Dansı'nı seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise E. Grieg, P. De Sarasate ile A. Hoca'nın "Sirto-Kıbrıs Oyun Havası" seslendirildi.
Konsere gelen sanatseverler, Özaytekin ikilisini uzun süre alkışlayarak beğenilerini sundu. Karşıyakalı sanatseverler, gecenin sonunda Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi'ndeki etkinliklerden duydukları memnuniyeti de "Başkanımız Cevat Durak'a teşekkür ediyoruz" diyerek dile getirdi.
(HK)

18.01.2013 13:40:15 TSI

Editör: Wan Haber