Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Önce ülkem ve milletim diyen bir liderle birlikte aynı çatı altında siyaset yapmanın onur ve gururunu yaşıyoruz" dedi.
Mustafa İzgioğlu başkanlığında MHP Adana İl Yönetim Kurulu'nun haftalık olağan toplantısına Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Yılmaz Tankut da katıldı. Toplantının açılışını yapan İzgioğlu, Adana'nın ve ülkenin içinde bulunduğu pek çok soruna işaret ederek, bunları hem yerelde hem de genelde aşmanın en kolay yolunun siyaset kurumundan geçtiğini söyledi. Siyasetin sadece halk için ve ülke için yapılması gerektiğini kaydeden İzgioğlu, "Bu manada baktığımızda 'önce ülkem ve milletim' diyen bir liderle birlikte aynı çatı altında siyaset yapmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Bazıları Müslüman kanı akıtılmasında figüranlık yaparken, Müslümanların ayağına batan dikenin acısını çeken de yine Türk milliyetçileridir. Bu vesile ile ifade etmek gerekirse, teslimiyetçiliği reddeden MHP'nin kadroları onurlu duruşun timsalidirler. O yüzden Milliyetçi Hareket'in bütün kadrolarının hepsi seçkindir, hepsi değerlidir. İşte bu mümtaz kadrolarla Adana'ya hizmet için çalışıyoruz" diye konuştu.
Tankut ise Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Kızılcahamam kampında ele aldığı konuları aktardı. Türkiye'nin tarihinin en karanlık günlerini yaşadığını ifade eden Yılmaz Tankut, "İhanetin sıradanlaştığı, her türlü melanetin hazmettirildiği bir süreçten geçerken Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve onun liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadroları ise aziz milletimizin bünyesine zerk edilen zehre karşı panzehir üretmenin çabasını veriyor" şeklinde konuştu.
Tankut, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Aziz dava arkadaşlarım; bu dava kutludur, bir o kadar da meşakkat ve fedakarlık isteyen bir davadır. Adana'da da Genel Başkanımızın ve dolayısı ile MHP'nin ülke sorunlarına dair teşhis ve tespitlerini anlatacak, milli davamızı savunacak olan sizlersiniz. Genel Başkanımızı temsil eden İl Başkanımızın başında bulunduğu il ve ilçe teşkilatları çok güzel bir uyum içerisinde ve hepimizin övgüsünü kazanan çalışmalara imza atmaktadır. Bu yönüyle Adana teşkilatlarımız daima samimiyet ve sadakat sınavını başarı ile vermiş ve hemşerimiz olan Sayın Genel Başkanımızı hiç mahcup etmemiştir. Geleneksel olarak teşkilatlarımız arasındaki yıllara sarih olan bu ahenk, samimiyet ve fedakarca yapılan çalışmalarımızı daha da üst seviyelere taşıyarak herkesi kucaklayan bir anlayışla mahalli seçimlere hazırlanmamız gerekmektedir. Bu manada AKP Hükümetinin esasında Batılı sömürgeci güçlere hizmet ettiği gerçeğini başta Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy vermiş olan vatandaşlarımız olmak üzere herkese çok iyi bir şekilde ifade etmemiz lazımdır. Bebek katillerini barış elçisi gibi sunan, terörle mücadele eden Genelkurmay Başkanını hapisle cezalandıran, milletimizi etnik kimliklere ayıranların maskesini düşürmemiz gerekmektedir."
Allah'a olan inancın, davaya olan samimiyetin, sevgi ve saygının ve teşkilat disiplinin işlerini kolaylaştıracağını aktaran Tankut, "İl Başkanımızın başında bulunduğu birbirine inanmış, birbirine kenetlenmiş bu kadronun başaramayacağı hiç bir şey yoktur. İnşallah Adana'da belediye seçimlerinde büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçe belediyelerini kazanma iddiamızı ve hedefimizi gerçekleştirecek çalışmaları Cenab-ı Hak hepimize nasip eder" ifadelerini kullandı.
(ERN-AKL-Y)

29.01.2013 14:50:26 TSI

Editör: Wan Haber