Bursa İTÜDER (İTÜ Mezunları Derneği) yönetimi ile Türk Ekonomi Bankası arasında, üyelere yönelik avantajlı koşullarda kredi kullandırılması amacıyla bir protokol imzalandı.
Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu ile TEB Karma Bankacılık Şube Müdürü Gülseren Tuna arasında imzalanan anlaşmaya göre, Bursa İTÜDER üyeleri TEB'ten 500 bin TL'ye kadar taksitli ticari kredi kullanabilecekler. TEB'in KOBİ'lere yönelik hayata geçirdiği 'Nefes Aldıran Kredi Kampanyası'na Bursa İTÜDER gibi seçkin bir camiayı da dahil etmekten mutluluk duyduklarını belirten TEB Karma Bankacılık Şube Müdürü Gülseren Tuna, "Vereceğimiz ticari kredinin üst sınırı 500 bin TL ve 36 aya kadar varan vadeler sunuyoruz. Ticari kredi kullanacak İTÜDER üyesi KOBİ'ler yüzde 0,85 sabit faiz imkânından yararlanacaklar. Sağladığımız diğer avantajlar ise 500 TL sabit dosya masrafı olan kredinin geri ödemesine 3 ay sonra başlanabilmesi" açıklamasını yaptı.
Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Büyükpoyraz ve Fettah Bilaloğlu'nun da bulunduğu protokol imza töreninde konuşan Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu ise, üyelerinin ticari faaliyetlerine katkı sağlayacak bu ayrıcalıklı bankacılık hizmetinden dolayı TEB yöneticilerine teşekkür etti.
Bursa'da 2 bin civarında İTÜ mezunu bulunduğunu belirten Hasan Tuğcu, "Dernek olarak üyelerimize ve İTÜ mezunlarına yönelik çok sayıda projemiz var. İş hayatındaki başarılarıyla bilinen isimlerden oluşan İTÜDER'i, kenti ve üyesi için daha çok fayda üreten daha etkin bir kimliğe kavuşturuyoruz. Böyle bir hizmeti de ilk defa sizin aracılığınızla ihtiyacı olan üyelerimizin kullanımına sunuyoruz" dedi.
(İHS

20.02.2013 12:44:09 TSI

Editör: Wan Haber