İnegöl'de Bursa Ticaret Borsası'na kayıtlı üyelerin işlemlerinin yapılabileceği tescil ofisi açılacak. İnegöl Ticaret Sanayi Odası (İTSO) bünyesinde hizmet verecek ofiste borsa üyelerinin kayıt, tescil ve diğer işlemleri yapılacak.
İTSO Başkanı Metin Anıl'ın teşebbüsüyle Bursa Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın ve Genel Sekreter Nurşen Günaydın İnegöl'de İTSO yöneticileri ile görüştüler. İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegöl'de Bursa Ticaret Borsası'na kayıtlı üyeler bulunduğunu, bu üyelerin evrak işleri için Bursa'ya giderek zaman kaybettiklerini söyledi. Başkan Anıl, Bursa Ticaret Borsası üyelerinin aynı zamanda İTSO üyesi olduklarını da vurgulayarak, "Üyelerimiz zaman kaybını ortadan kaldıracak bir çözüm arıyoruz. Bizden sorunun çözümünde aracılık yapmamızı talep eden üyelerimiz var. Yaşanan sıkıntıları çözmek için Bursa Ticaret Borsası'na başvuru yaptık. İnegöl'de Bursa Ticaret Borsa'nın tescil ofisi açılmasını kendilerinden talep ettik" diye konuştu.
Bursa Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın, İnegöllü üyelerinin yaşadıkları sıkıntıları sona erdirmeki için harekete geçtiklerini söyledi. Aydın, "Mart ayı içinde ofisimizi İnegöl'de açmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
(MŞ)

20.02.2013 13:03:38 TSI

Editör: Wan Haber