TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Van TSO Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Van TSO Başkanı Necdet Takva tarafından ağırlanan konuk başkanlara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Biner, Ömer inanç, Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Harman eşlik etti. 


Ziyarette konuşan İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Van’da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek “Van çok önemli bir konuma sahip. Daha önemli olan ve bizi gururlandıran, çok aktif, çalışan ve kentte farkındalık yaratan bir odamızın olmasıdır. Bu da bizleri gururlandırmıştır. Gerek İstanbul Ticaret Odası Yönetimi, gerekse TOBB Yönetim olarak önümüzdeki süreçte Van TSO ile ortak çalışmalar yapacağız” ifadesini kullandı. 


Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’da İTO Başkanı Çağlar ve Konya Ticaret Odası Başkanı Öztürk’ü Van’da ve Van TSO’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Oda olarak başlatmış olduğumuz çok önemli çalışmalar var. Özellikle yatırımcıların Van’a ve bölgeye gelmesi için yapmış olduğumuz çağrılarımıza iki başkanımızda destek vermişlerdir. Ayrıca önümüzdeki yıl yapmayı planladığımız Van Alışveriş günleri programında İstanbul Ticaret Odası’nın etkin desteğini bekliyoruz. Bu konuda onların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz” dedi.


Takva, 1 Haziran’da Dünyanın en kalabalık Kahvaltı Sofrası için Guinness Rekorlar Kitabına müracaatlarının kabul edildiğini belirterek “Bu konuda gerek TOBB Camiası, gerekse odalarımızla işbirliği yapacağız. Bu rekor sadece Van’ın değil, Türkiye’nin rekoru olacak. Davet edeceğimiz herkesi bu rekorun bir parçası yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 


İTO Başkanı İbrahim Çağlar, 1 Haziran’da İstanbul Ticaret Odası Meclisi ve kalabalık bir heyetle Van’da bulunarak bu büyük başarıya destek vereceklerini söyledi.  


İTO Başkanı İbrahim Çağlar ve Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Van TSO’da tüm birimleri ziyaret ederek, çalışanlara başarılar dilediler. Van TSO’da gerek fiziki, gerekse yönetim açısından Çok iyi bir çalışma ortamının olduğu belirten Çağlar, çalışanlara bu ortamın kıymetini bilmelerini tavsiye ettiler. 

1-019.jpg

2-018.jpg

3-026.jpg

4-025.jpg

Editör: Wan Haber