İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu, bugün yaptığı yönetim kurulu toplantısında İzmir iş dünyasının heyecanla beklediği seçim tarihini 4 Şubat 2013 Pazartesi olarak belirledi. Komite ve meclis asil ile yedek üyelerinin belirleneceği 4 Şubat'taki seçimin ardından, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Birlik Genel Kurul Delegeleri asıl ve yedek üyeleri seçimi de 9 Şubat 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Seçim tarihini belirledik. Camiamıza hayırlı olsun. Tüm üyelerimizin, demokratik sistemin gereği olan kendilerini temsil edecek kişileri belirleyecekleri seçimlere katılmalarını ısrarla öneriyorum" dedi.
Seçim listelerinin oluşturulması konusunda şu anda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden veri aktarım çalışmalarının yapıldığını belirten Demirtaş, "TOBB ile mutabakat sağlanarak seçim listelerini bugün İlçe Seçim Kurulu Hâkimi'ne teslim ediyoruz. Üyelerimiz, bugünden itibaren www.izto.org.tr adresli odamızın web sayfası üzerinden Oda numaraları ve TC kimlik numaralarının girişlerini yaparak meslek gruplarını öğrenebilirler. Seçim sürecinde, Odamız TOBB'un kuralları çerçevesinde her türlü bilgi ve belgeyi en kısa zamanda üyelerimize verecektir" diye konuştu.
(HK)

11.01.2013 13:42:09 TSI

Editör: Wan Haber