Nez, sahneye çıkarak şöhrete ulaştığı mekanın şu an hayatta olmayan sahipleri Mehmet Ali Açılmış ile Esen Açılmış'a 6 yıl önce alacak davası açmıştı. Çiftin oğulları Ali Açılmış, Nez’in vefat eden babasına açtığı alacak davasını kazanmasına rağmen geri çektiği sözlerine isyan etti. Ali Açılmış, ''Hesabıma eksi 518 bin TL bloke koydurttu'' dedi

Ali Açılmış (19), Nez'in Q Jazz Bar'ın sahibi babası Mehmet Ali Açılmış'a açtığı davayı kazanmasına rağmen hakkından vazgeçtiğini söylemesini yalanladı.

''HESABIMA EKSİ 518 BİN TL BLOKE KOYDURTTU''

Nez’in davayı geri çekmediğini belirten Ali Açılmış, ''Hayatım karardı. Altı yıl önce ailem aleyhine karar çıktı. Nez, hesabıma eksi 518 bin TL bloke koydurttu. Reddi miras davası açtım. Babamın Katarlı bir arkadaşının bursuyla eğitim hayatıma devam ediyorum. Annem ve babamdan kalan emekli maaşında da bloke var” dedi.

''NEZ ABLA NE OLUR BLOKEYİ KALDIR''

Eniştesi ve halasıyla yaşadığını anlatan Ali Açılmış, ''Onlar olmasa sokakta kalacağım. Nez'le mesajlaştık ama bana geri dönmedi. Avukatıyla görüştüm, 'Annenin ölmesi bizi ilgilendirmez, borcu ödeyeceksiniz' dedi. Nez, evimize gelir, yemeğimizi yerdi. Beni severdi. Her şey göz boyamak içinmiş. İnsan bunu düşmanına yapmaz. Cebimde para yok. Nez Abla ne olur blokeyi kaldır'' şeklinde konuştu.

Nez ise konuyla ilgili şöyle konuştu: ''Hiç kimsenin emekli maaşına bloke koydurtmadım. Bu bir yalandır ve hiç hoş bir şey değil. Banka başka bir sebepten, kendisini güvence altına almak için yapmış olabilir. Anne ve babası hayattayken dava sonuçlandı. Bu tarz konularda duygu sömürüsü olarak kullanılmak istemiyorum.''(posta)

Editör: Wan Haber