İSTANBUL 'un Beyoğlu ilçesinde İstiklal caddesinde son dakika patlama meydana geldi. İstanbul Valisi olayın bir canlı bomba saldırısı olduğu ve patlamada 5 kişi yaşamını yitirdiği 36 kişinin de yaralandığını açıkladı.

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada canlı bombayla birlikte 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 36 kişi de yaralandı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Şahin olayın bir canlı bomba saldırısı olduğunu açıkladı. Şahin, canlı bombayla birlikte 5 kişinin öldüğü ve 36 kişinin de yaralandığı açıkladı.

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA!

Patlamayla ilgili hükümetten açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş; 'Halka korku salmak istiyorlar, vatandaş evinden çıkamasın istiyorlar. Geri adım atmayacağız' dedi.

Patlama Balo sokakta Demirören AVM yakınlarında gerçekleşti. İstiklal Caddesi'ne sivil ve resmi araç giriş çıkışı yasaklandı. Olay yeri inceleme ekipleri patlama noktasında incelemelerde bulunuyor.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi Balo Sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Polis, caddede geniş güvenlik önlemi alırken çok sayıda ambulans sevk edildi. Galatasaray Meydanı'ndan ve Taksim Meydanı'ndan caddeye girişler kapatıldı.

Saldırgan veya saldırganların burada olabileceği yönündeki ihbarın üzerine polis ara sokaklarda da çalışma başlattı. 

Editör: Wan Haber