Teknik direktör Shota Arveladze'nin görevinden ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Trabzonspor Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, basın mensuplarına antrenman öncesi kısa bir açıklama yaptı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden bordo-mavililerin antrenmanına çıkmadan önce değerlendirmelerde bulunan Sadi Tekelioğlu, kulübün sözleşmeli hocası olduğunu belirterek, "Biz kulübün hocasıyız. Alt yapıda idman yaparken telefon geldi. A takımda ihtiyaç duyulduğu söylendi. Biz de geldik. Geçmişte olduğu gibi her zaman Trabzonspor'un içinde olmuş bir insanız. Görev verildi. Süresi nedir, ne değildir bunlara gerek yok. Ben sormam ihtiyaç var, bunun süresi bir gün de olabilir. O bizi ilgilendiren bir durum değil, ben Trabzonspor'un sözleşmeli antrenörüyüm. Sayın başkanımızdan talimat geldi biz de geldik, idmanı yaptıracağız. İlerleyen günlerde görüşürüz. Futbolcularla görüştüm bir toplantı gerçekleştirdik. Kendi aramızda sohbet ettik. Shota'yı görmedim. Görsem görüşürdüm. Ben dışarıdan bir gelen bir isim değilim. Kulübün içinden gelen bir hoca olduğum için Shota ile her zaman görüşürüm. Görüşülmeyecek bir durum yok" ifadelerini kullandı. 

Tekelioğlu, açıklamanın ardından takım ile antrenman sahasında kısa bir toplantı yaparak Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına start verdi.

Editör: Wan Haber