İstanbul Gaziosmanpaşa Mustafa Yeşil Ortaokulu öğrencileri tarafından Diyarbakır'ın Silvan ilçesi Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'na 3 bin adet kitap gönderildi.
Silvan İlçesi Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nda daha önce görev yapan Gaziosmanpaşa Mustafa Yeşil Ortaokulu Sınıf Öğretmeni Arzu Duducesur'un girişimleri ile düzenlenen kampanyada toplanan kitaplar Silvan'a ulaştı. Bu tür yardımlarla öğrencilerin sosyal hayata daha iyi adapte olacağını söyleyen Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Yener İlbay, "Yapılan kitap yardımı vesilesiyle öğrencilerimiz derslerine daha iyi hazırlanmış olacak. Hikaye, roman ve yardımcı ders kitaplarından oluşan kitaplar öğrencilerimiz için çok yaralı olacak. Bu kitapları okuyan öğrencilerimizin ufukları açılacak. Onların gezip göremediği yerleri tanımalarında bu yerler hakkında bilgi edinmelerinde katkı sağladığı gibi derslerinde ilerleme kaydetmelerini sağlayacak. Bu kitap yardımını yaptıkları için Mustafa Yeşil Ortaokulu'na Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu olarak teşekkür ediyoruz" dedi.
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Berivan Elbat, ise kitap yardımının kendilerinde daha iyi gelişmelere sebep olacağını ümit ettiğini belirterek, okudukları kitaplarla yazarlar hakkında daha çok fikir sahibi olma şansı yakalayacaklarını söyledi. İstanbul Gaziosmanpaşa Mustafa Yeşil Ortaokulu öğrencileri tarafından gönderilen kitaplar Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu kütüphanesine yerleştirildi.
(İHY-AKK-Y)

23.01.2013 11:01:19 TSI

Editör: Wan Haber