Seyvan Yavuz İlkokulu Öğretmeni Hande Ketenci, Beylikdüzü Bahçeşehir Koleji’nde görevli öğretmen arkadaşı Selin Kurukaya ile irtibata geçerek okulundaki öğrencilerin ihtiyaçları ve eksikleri için yardım yapmaları çağrısında bulundu.

Yardıma olumlu yanıt veren Kurukaya, durumu Okul Müdürü Ali Özdeğirmenci ve Müdür Yardımcısı Ceylan Erkan Balcı ile paylaştı. Müdür Özdeğirmenci yönetiminde, Seyvan Yavuz İlkokulu için kırtasiye ve kitap yardımı kampanyası düzenlendi. Kısa sürede ses getiren kampanya kapsamında toplanan kırtasiye malzemeleri ile kitaplar, Seyvan Yavuz İlkokulu’na gönderildi.

Okula gelen kitap ve kırtasiye malzemeleri, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Metin Yaltay ve Şükriye Ersari, Seyvan Yavuz İlkokul Müdürü Bahri Sidal ve sınıf öğretmeni Hande Ketenci tarafından öğrencilere dağıtıldı. 

6-190.jpg

Okul Müdürü Sidal, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Gördüğünüz gibi kitap ve kırtasiye yardımlarını alan öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Bu konudaki duyarlılığından dolayı başta Bahçeşehir Koleji idareci ve öğretmenleri olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Editör: Wan Haber