PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'un, deplasmanda oynadığı Kartalspor maçı için Şanlıurfalılar büyük bir dayanışma örneği göstererek, sarı-yeşilli ekibi İstanbul'da yalnız bırakmadı.
Maç öncesi Ankara'dan İstanbul'a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa'dan gelen Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Şanlıurfasporlu yöneticiler, dayanışma gecesinde bir araya geldi.
İstanbul'da yaşayan Şanlıurfalı iş adamlarının organize ettiği geceye; Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Halil Özcan da iştirak etti.
Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Bakan Çelik, Şanlıurfasporla ilgili açıklamalarda bulunarak, Kartalspor deplasmanında Şanlıurfaspor'u yalnız bırakmadıklarını ifade etti. Bakan Çelik, "Şanlıurfa bizim için önemli. Bütün şehir Şanlıurfaspor için bir arada. Bugünden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfaspor için çalışmalı ve hedefiniz Süper Lig olmalıdır" dedi.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise, takımı yalnız bırakmayan başta Bakan Faruk Çelik olmak üzere tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti. Vali Güvenç, devre arasında yapılan transferlerde Bakan Çelik'in çok büyük katkıda bulunduğunu ifade ederek, bu katkılarından dolayı Şanlıurfalılar adına Çelik'e bir kez daha teşekkürlerini bildirdi.
Şanlıurfalılar, Kartal ile oynanacak maç öncesi Kartal Radyo Seymen Stadı'nı doldururken, Kartalspor-Şanlıurfaspor mücadelesini; Bakan Faruk Çelik, Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, milletvekilleri Halil Özcan, Seyit Eyüpoğlu ve Mehmet Akyürek, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri ile bine yakın taraftar izleyerek, sarı-yeşilli ekibi yalnız bırakmadı.
1-1 biten maçın ardından Vali Güvenç, Kulüp Başkanı Şimşek ile birlikte soyunma odasına giderek, futbolculara moral verdi.
(MUD-SO-Y)

11.02.2013 16:34:17 TSI

Editör: Wan Haber