Olay, akşam 19.00 sıralarında Güngören'de bulunan bir AVM'nin yemek salonlarının bulunduğu katta meydana geldi. İddiaya göre Yunus Orhan (25) isimli şahıs, tuvaletten çıkarken Necmettin Aktaş'ın (40) kendisine yan baktığını düşünerek omuzuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile ikili arasında tartışma başladı. Kısa süren tartışmanın ardından Necmettin Aktaş, yemek için masaların bulunduğu alana gelip oturdu. Bir süre sonra iki isim arasında yemek masasında yeniden tartışma başladı.

 


Tartışmanın büyümesiyle Yunus Orhan, cebinden çıkardığı bıçakla Necmettin Aktaş'a saldırdı. AVM’de bulunan herkesin gözü önünde meydana gelen olayda boğazından ve 7 yerinden bıçaklanan Aktaş olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan Yunus Orhan, AVM'nin güvenlik elemanları tarafından yakalanırken Olayda hayatını kaybeden Necmettin Aktaş’ın cenazesi Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

 


Sorgulanmak üzere Güngören Asayiş polis merkezine getirilen zanlı Yunus Orhan daha sonra sağlık kontrolüne çıkarıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan zanlı Orhan’ın, eşiyle kavgalı olduğu ve memleketi Rize'den eşiyle tekrar barışmak için 1 hafta önce İstanbul'a geldiği öğrenildi.  

Editör: Wan Haber