İstanbul Zonguldak İli Devrekliler Sosyal ve Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Atasoy ve beraberinde Dernek Yöneticileri ve Üyeleri Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i ziyaret etti.
Dernek Başkanı Vedat Atasoy Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e başarılı çalışmalarından ve sivil toplum örgütlerine desteklerinden dolayı başarılar dilerken, üzerinde derneğin resimleri de bulunan takvim hediye eden Atasoy, 27 Nisan 2013 tarihinde İstanbul'da yapılacak Devrekliler gecesine Başkan Satılmış Gebeş'i de davet etti.
Dernek Başkanı Vedat Atasoy yaptığı ziyaretle ilgili şunları söyledi,"Öncelikle bizleri tüm samimiyetiyle karşılayan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın çalışmalarını gerek yerel basın gerekse sosyal medya üzerinden sürekli takip etmekteyim. Beldede güzel projeler hayata geçiriliyor. Derneğimizin yönetim kurulu ve üyeleri ile başkanımızı ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Başkanımızı başarılı bir hizmet adamı olarak görüyor ve takdir ediyoruz. Başarıları projelerinin devamını diliyor ve çalışmalarından dolayı kendisini yürekten kutluyorum." dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Başkan Gebeş ise, "İstanbul'da faaliyet gösteren Devrekliler Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği bölgemizi ve yöremizi başarı ile temsil etmektedir. İstanbul'da yaşayan ve çalışan hemşerilerimizin birbirleriyle kaynaşarak dayanışmasını sağlamaktadır. Bölge insanımızı gurbette kendisini yalnız hissettirmemektedirler. Toplum adına yapılan bu tür faaliyetler takdire layıktır. Dernek Başkanı Atasoy ve derneğin yönetim kurulu üyeleri büyük sorumluluk isteyen bu görevi başarı ile yürütmektedirler. Ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Derneğin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Dernek Başkanı Vedat Atasoy ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirirken günün anısına Nostaji Radyo hediye etti.
(FE-OA-Y)

02.02.2013 16:48:03 TSI

Editör: Wan Haber