İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçın hazırlıklarına başladı.
Langa Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Daha sonra 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Bursaspor karşılaşmasında ilk 11 sahaya çıkan rejerasyon antrenmanı yaptı. Zenke
YENİ TRANSFERLER İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ara transfer döneminde Nancy takımından Nijeryalı Simon Zenke ile birlikte Almanya'nın Fürt takımından forma giyen Türk futbolcu Tayfun Pektürk'ü transfer etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Zenke ile 1,5 yıllık anlaşma sağlarken, Tayfun Pektürk ile ise 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Yeni transferler bugün yeni takımları ile birlikte ilk antrenmana çıktılar.
ANTALYASPOR KENDİ SAHASINDA YENİLMEYEN BİR TAKIM
Antrenman öncesinde İHA'ya açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Medical Park Antalyaspor zorlu bir deplasman olduğunu vurgulayarak, "Antalyaspor kendi sahasında kaybetmeyen bir takım. Bizde geçen hafta Bursaspor maçı karşısında almış olduğumuz bir galibiyetin morali var. Antalyaspor karşısında en iyi şekilde hazırlanacağız. Zorlu bir karşılaşma olacak. Antalyaspor'un önemli sakat futbolcuları var. Bunların hafta sonuna kadar yetişip yetişmeyeceğini bilmiyoruz. Antalyaspor maçını kazanıp alt sıralardan çıkmak istiyoruz. Çünkü alt taraflardaki takımlarda puan almaya başladılar ve puan farkı çok fazla yok" dedi.
HER İKİ HOCANIN DA ALMIŞ OLDUĞU BİR KARAR
Şenol Güneş ve Ertuğrul Sağlam'ın istifası hakkında ise Korkmaz, Kendilerinin vermiş olduğu kararlar olduğunu belirterek, "Ben Şenol Güneş hocanın milli takımdan talebesiyim. Kendisi böyle bir karar vermiştir. Sağlam hocada 5 senedir Bursaspor'un başında ve çok ta başarılıdır. Kendisi Bursapsor'u şampiyon yapmıştır. Tabi zor, onlarda böyle bir karar aldıysa onlar için hayırlısı olsun. İnşallah her iki hocada başka takımda tekrar görev alır" diye konuştu.
(MSB-MSB-S)

28.01.2013 17:08:21 TSI

Editör: Wan Haber