İstanbul Büyükşehir Belediyespor Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Akhisar Beldiyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürüyor. Bülent Korkmaz, yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçını mutlak kazanmak istediklerini söyledi.

"ALT SIRALARDAKİ TAKIMLARLA PUAN FARKIMIZ AZ"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlıklarını Langa'daki tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. A
Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Korkmaz, 20. hafta mücadelesinde mağlup oldukları Medical Park Antalyaspor ve önümüzdeki hafta oynanacak Akhisar Belediyespor maçını değerlendirdi. Korkmaz, "Maç sonunda da yenilgiyi hakettiğimizi söyledim. Çünkü oyuncular kendi tarzımızın dışında oynamaya çalıştı ve ben bunu istemiyordum. Futbolcular bu tarz oynadı nedeni bilinmez tabii bizim de hatamız var. Demek ki takımı iyi hazırlayamamışız. Ama oyunculara da söyledim iyi hazırlanmadıklarını. O maç geride kaldı. Şimdi önümüzde bir Akhisar Belediyespor maçı var. Akhisar'ın son iki maçına baktığınız zaman oyuna hakim olan ve çok gol kaçıran bir takım. Dolayısıyla bizden galibiyet almak için çok uğraşacak. Biz oyun anlayışımız ve konsantrasyonumuzu üst seviyede tutarsak o zaman maç istediğimiz şekilde gidebilir. Mücadelemizi istediğimiz seviyeye çekemezsek Medical Park Antalyaspor maçındaki gibi olur. Onun için çabalayacağız. Kazanmak istiyoruz. Alt sıralardaki takımlar ile puan farkımız az. Kendi sahamızda oynayacağız bu da bir avantaj. Dolayısıyla bu avantajı sahada göstermemiz lazım. İnşallah hafta sonu bunu yapacağız" diye konuştu.

"WEBO AZİMLİ BİR OYUNCU"
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Pierre Webo hakkında da açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, Webo'nun çok azimli bir oyuncu olduğunu belirterek, "Webo'nun yerine Trabzonspor'dan Vittek'i aldık. O da çok karakterli bir oyuncu çok çalışıyor. Trabzon'daki antrenman seviyesini bilmediğim için birşey diyemeyeceğim. Şuan milli takım kampında. Onu da göreceğiz. Ama iyi bir oyuncu aldık. Ankaragücü'nde oynarken çok güzel oynuyordu ve Trabzonspor'a transfer oldu. O seviyeye getirmeye çalışacağız. Ondan faydalanmaya çalışacağız" açıklamalarında bulundu.
Bu arada, İstanbul ekibinin antrenmanında sakat Turgay Bahadır, Herve Tum, A2 Milli Takımda bulunan Tevfik Köse, Mahmut Tekdemir ve ülkelerinin milli takımlarında bulunan kaleci Eduardo, Holmen, Robert Vittek, Zayette ve Visca yer almadı.
(DG-EYB-S)

04.02.2013 17:43:28 TSI

Editör: Wan Haber