Issız bir adaya düşerek kendini kurtaracak geminin gelmesini bekleyen Robinson'un, Cuma ve Papağan ile arkadaşlığının anlatıldığı 'Issız Ada' adlı çocuk oyunu, Didimli çocuklar için sahnelendi.
Eğitim Sen Didim Temsilciliğinin öncülüğünde İlçemize getirilen Ankara Ekin Tiyatrosunun bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karınca Çocuk Tiyatrosu tarafından oynanan Issız Ada, oyunu Didimli çocukların beğenisine sunuldu. Bugün saat 10.00'da ve 14:30'da oyunu yüzlerce çocuk izledi.
Ankara Ekin Tiyatrosu bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karınca Çocuk Tiyatrosu tarafından Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde sahnelenen oyunda "Issız Ada" oyunu gün boyunca okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine sahnelendi. Başrollerini Selim Kılıç, Gamze Önder, Sinan Akdoğan, Yeliz Kayserili ve Bülent Yıldıray'ı paylaştığı müzikli oyunda, ıssız bir adaya düşerek kendini kurtaracak geminin gelmesini bekleyen Robinson'un Cuma ve Papağan ile arkadaşlığı anlatılıyor. Öğretmenlerinin gözetiminde geldikleri oyunu büyük bir keyifle izleyen öğrenciler, oyunu ilgiyle takip ettikleri ve eğlendikleri görüldü.
(HÇ-MB-İK)

08.01.2013 16:30:13 TSI

Editör: Wan Haber