İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen çevre ödülleri töreninde "çevre yönetimi ve kurumsal sosyal sorumluk" ödülü" İÇDAŞ'ın oldu.
Bu yıl 45 firmanın yarıştığı İstanbul Sanayi Odası (İSO) çevre ödülleri töreninde "çevre yönetimi ve kurumsal sosyal sorumluk" ödülü İÇDAŞ'ın oldu. Ödül töreninin ardından değerlendirmede bulunan İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin, "Bu aldığımız ödül çevreye duyduğumuz saygının bir mükafatıdır. Bizim gibi büyük sanayi firmaları doğamıza sahip çıkacak ki gelecek nesillerimize, çocuklarımıza yaşanılabilir güzel bir dünya bırakacağız. Aldığımız ödüllerden bizi en mutlu edenleri hep çevre ile ilgili olanları olmuştur" dedi.
Ödül aldıkları projenin tamamen Çanakkaleli mühendisler tarafından tasarlandığını vurgulayan Engin, "Bu ödülü Çanakkaleli mühendislerin tasarladığı bir proje ile almamız, bu ödülü bizim için daha da anlamlı kılıyor. Çanakkale'nin çocukları kendilerini geliştirdikçe memleketlerine maddi ve manevi katkıda bulunacaklar" dedi.
(ST-MŞ)

01.02.2013 13:22:46 TSI

Editör: Wan Haber