İŞKUR kamu personeli alım ilanlarına başvuru şartları neler? İŞKUR üzerinden her gün onlarca özel sektör personel alım ilanı yayınlanırken, kamu personeli alım ilanları da yayınlanıyor.

İş arayan ve memur olmak isteyen vatandaşlar da İŞKUR ilanlarını yakından takip ediyor. Son olarak İŞKUR üzerinden POMEM ve Bakanlıkların 123 ilanı yayınlandı. Bu ilanlar ile toplam 3 bin 680 kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Peki İŞKUR POMEM ve kamu ilanlarına başvuru şartları neler? İŞKUR kamu personeli alım ilanı başvuru şartları neler? İŞKUR ile kamu personeli olunur? İşte detaylar...

İŞKUR KAMU PERSONELİ ALIMLARI NASIL NASIL YAPILACAK?
Konu ile ilgili olarak söz konusu kamu personeli alımları noter kurası kapsamında gerçekleştirilecektir.

İŞKUR KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARI İLE HANGİ KURUMLARA PERSONEL ALINACAK?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlar kapsamında İçişleri Bakanlığı,Tarım ve Orman Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde kamu personeli alımı yapılıyor.

Bunun yanı sıra Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü TYP sayfası aracılığı ile yayımlanan ilanların arasında POMEM, Valilikler, Kaymakamlıklar, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Özel İdare Müdürlüğü, İl Nüfus Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyeleri, Belediye Başkanlıkları, Gençlik ve Por Müdürlükleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, Orman İşletme Müdürlükleri ve İl Emniyet Müdürlükleri yer almaktadır.

İlanlara başvuru yapacak olan adaylar yukarıdaki kurumların isimlerini İŞKUR TYP sayfasında aratarak ilanların detaylarını görüntüleyebilirler. (TAKVİM)

Editör: Wan Haber