Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların İŞKUR hizmetlerinden yararlanması için Anamur'da hizmet merkezi açtı.
İŞKUR İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, hizmet yeri Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından tahsis edildi. Tahsis işlemi ile ilgili olarak İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu ile Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin arasında protokol imzalandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Müdür Mustafa Kutlu, Mersin'de merkeze uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların İŞKUR hizmetlerinden haberdar olması, yararlanması ve zaman kaybının en aza indirilmesi amacıyla, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın tahsis ettiği yerde açılan hizmet merkezinin Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ilçelerine de hizmet vereceğini ifade etti.
Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin İSE hizmet merkezinin bölgeye hayırlı olmasını dileğinde bulunarak, "Bu hizmet yeri esnaflarımızın yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamada yardımcı olacaktır. Ayrıca bu yerin özellikle Anamur'da muz sarartma tesislerimize de yetiştirilmiş eleman kazandırılacağına inanıyorum" dedi.
(KRY-Y)

07.02.2013 11:45:45 TSI

Editör: Wan Haber