Türkiye İşitme Engelliler Futbol Erkekler 1.Ligi 1.Grup'ta 9 maç sonunda namağlup lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı Bornova işitme engelliler futbol takımı ile karşılaşacak.
Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı Side Atatürk Stadında Pazar günü saat 12.00'da başlayacak karşılaşmayı taraftarlarının da desteğiyle kazanarak namağlup liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Geçen hafta deplasmanda İzmir İşitme Engelliler takımını 3-2 mağlup ettiklerini belirten Koordinatör Guddusi Aydın "Bornova ligin ilk yarısında bizden puan alan tek takım. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Bornovayı yenerek yolumuza namağlup devam etmek istiyoruz. Manavgat'ta ki yetkililerimizi ve futbol severleri Pazar günü Side Stadına bekliyoruz" dedi.
Manavgat işitme engelliler futbol takımı, Pazar günü Side sahasında Bornova işitme engelliler futbol takımını konuk edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan işitme engelli tercümanı ve koordinatör Guddusi Aydın "Geçen hafta deplasmanda İzmir işitme engelliler futbol takımını 3-2 yenerek namağlup liderliğimizi devam ettirdik. Bu hafta kendi sahamızda, Bornova işitme engelliler ile oynayacağız. Cezalı ve sakat sporcumuz yok. Takım olarak müsabakaya hazırız. İlk devre maçında deplasmanda Bornova ile 2-2 berabere kalmıştık. Kendi saha ve seyircimizin önünde maçı kazanıp, namağlup liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Manavgat'ta yaşayan yetkilileri ve halkımızı müsabakaya davet ediyoruz. İlçemizi, Türkiye işitme engelliler 1. Lig inde en iyi şekilde temsil eden takımımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz" dedi.
(AK)

08.02.2013 16:03:16 TSI

Editör: Wan Haber