2012-2013 sezonunda Türkiye İşitme Engelliler 1.Ligi'nde mücadele eden ve 11 maç sonunda 29 puan ile namağlup lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı, ligin bitimine 3 hafta kala 28 puanlı Konya İşitme Engelliler Takımı ile birlikte play-off müsabakalarına katılmayı garantiledi.
Manavgat İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Tercüman Guddusi Aydın aracılığıyla yaptığı açıklamada, futbol takımının 2012-2013 sezonunda önemli bir başarıya imza attığını belirterek, "Bundan sonraki hedefimiz play-off maçlarında Manavgat'ı en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonu olmaktır" dedi.
Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in her zaman desteğini aldıklarını belirten Aydın, "Destek veren herkese ve tribünden takımlarını destekleyen sporseverlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Ligde mücadele ettikleri takımların büyük bölümünün Ege temsilcisi olduğuna da dikkat çeken Dernek Başkanı Aydın, "Ege Bölgesinde İzmir, Denizli ve Manisa'da oynadığımız maçlarda İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın ve Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi Müdürü hemşehrimiz Tahsin Bozkurt bizleri yalnız bırakmazken, her türlü desteği veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı, hafta sonunda Manisa İşitme Engelliler takımıyla deplasmanda oynarken, bu maçın ardından sahasında Isparta İşitme Engelliler, deplasmanda Konya İşitme Engelliler takımlarıyla erteleme maçlarını oynayarak grup maçlarını tamamlayacak.
(AK-SK-Y)

18.02.2013 16:21:34 TSI

Editör: Wan Haber