Atatürk Stadı içindeki yerlerinin tahliye edilmesi istenilen İşitme Engelliler Spor Kulübü'ne Antalya Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı.
Atatürk Stadı'nın içinde faaliyet gösteren İşitme Engelliler Spor Kulübü'ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iki ay önce boşaltılması için bildiride bulundu. Gençlik Spor İl Müdürlüğü boşaltma kararının alınması ise ilgili olarak ise, Dilek Sabancı Spor Salonu'nun yıkılması ve buradaki kulüplerin yersiz kalması nedeniyle alındığını bildirdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni spor salonunun yapılmasıyla birlikte spor kulüplerine yer tahsisinin yapılacağı kaydedildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Teknik Direktörü, Teknik Direktörü Ahmet Gönüllü, kulübün 22 yıllık antrenörü olduğunu hatırlatarak, 109 işitme engelli sporcunun faydalandığını söyledi.
Tahliye kararının bildirilmesiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın kendilerine yer tahsis ettiğini belirten Gönüllü, "Buranın yıkılacağı bize bildirildi. Biz de karara uyduk. Ama gideceğimiz yer bize ulaşım açısından zor. Engeliler günü geldiği zaman herkes bizi hatırlıyor, diğer zamanlar kimse bizi hatırlamıyor. Biz sadece spor yapmak istiyoruz" dedi.
(İA-SK-MFS-MFS-S)

07.02.2013 18:34:03 TSI

Editör: Wan Haber