Ziyaret esnasında öğrencilerin sorun ve sıkıntıları ile ilgili bilgileri okul yönetiminden dinleyen Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerin yaptıkları resimleri de kabul etti. Öğrencilerle birlikte yemek de yiyen Prof. Dr. Battal, daha önceden üniversite olarak işitme engelli öğrencileri ziyaret ettiklerini belirtti. Yaptıkları ziyarette işbirliği yapabileceklerini dile getirdiklerini anlatan Prof. Dr. Battal, “Okul müdürümüz de sorunları çıkardı getirdi bize. Sorunlarıyla ilgili dosya da sundu. Onları hemen icraata koymak üzere gerekli girişimlerde bulunduk. Özellikle hastanemizle ilgili bazı talepleri var. O talepler doğrultusunda başhekimimizle konuştuk. İnşallah gerekli adımları atacağız. Bunun ötesinde çözülmesi gereken sorunları elimizden gelen işbirliğini yapmaya hazırız” dedi.


Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu Müdürü Fazıl Turgut da, verdiği destek için Rektör Battal’a teşekkürlerini iletti. Yapılan açıklamaların ardından Rektör Battal, işaret diliyle işitme engelli öğrencilere teşekkürlerini ve sevgisini sundu. 


Ziyarette YYÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Murat Demirel ile Rektörlük Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Yusuf Uzun da hazır bulundu.

""

""

Editör: Wan Haber