Ozon terapisi ile sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olunabileceğini belirten uzmanlar, vücuda verilen yüksek enerjili oksijen ile kişinin kendisini daha zinde ve sağlıklı hissedip, yaşam standartlarını da maksimum seviyeye çıkartabileceğini söylüyor.
"İSTENMEYEN DURUMLARA SON"
AİSA Sağlıklı Zayıflama ve Terapi Merkezi Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Ebru Baydan, ozonun; doğada doğal olarak bulunan, oksijen atomundan oluşan yüksek enerjili bir gaz olduğuna dikkat çekti. Ozonun hammaddesinin tamamen oksijen olduğunu ve sağlık sektöründe tedavi amaçlı olarak da kullanıldığını anlatan Baydan, ozon tedavisi ile istenmeyen birçok durumun daha iyi hale getirilebileceği gibi tamamen ortadan da kaldırılabileceğinin altını çizdi.

"HASTALIKLARIN ÖNÜNE GEÇİLEBİLİR"
Bunun da ancak doku, hücre ve organlara daha fazla oksijen taşımakla mümkün olabileceğinin altını çizen Baydan, "İşte ihtiyacımız olan bu oksijeni, yüksek enerjili ozon ile sağlayarak içinde bulunduğumuz hastalıkların ve şikayetlerin önüne geçebiliyoruz. Ozonu, şu bireyler için kullanmaktayız demek doğru değil. Ozon; sağlıklı bireylerin, her yaş grubunun alabileceği bir tedavi yöntemi" dedi.

"KİŞİ KENDİSİNİ ZİNDE VE SAĞLIKLI HİSSEDER"
Vücuda verilen yüksek enerjili oksijen ile kişinin kendisini daha zinde ve sağlıklı hissederek, yaşam standartlarını maksimum seviyeye çıkartabildiğini anlatan Baydan, elde edilen bu zindeliğin de sadece tedavi esnasında değil, tedavi tamamlandığında da devam edecek bir durum olduğunun altını çizdi. Baydan, tamamen güvenli, pratik, etkili ve yan etkisi bulunmayan tedavinin kullanım alanının da çok yaygın olduğu bilgisini verdi.

"OZON TEDAVİSİ KİLO VERMEYİ KOLAYLAŞTIRIYOR"
Ebru Baydan, "Dolaşım bozuklukları, karaciğer ve bağırsak hastalıkları, romatizmal hastalık ve cilt enfeksiyonlarının tedavisinde de kullanıldığı gibi kilo vermeyi kolaylaştırma, cilde tazelik kazandırma, anti-aging ve yaşlılığı geciktirme gibi etkileri de bulanmaktadır. Ayrıca ozon tedavisi günümüzde çok sık rastlanan eklem, boyun ve bel fıtığı ağrılarında da önemli yeri mevcut" ifadesini kullandı.

"İSTEDİĞİNİZ CİLDE KAVUŞMAK MÜMKÜN"
Ozon gazının aynı zamanda ciltten emilim yoluyla da vücuda kazandırabildiklerini ifade eden Baydan, "Bu da ozon yağı ile gerçekleştiriliyor. Hücrelerin oksijenlenmesini sağlayarak, bize istediğimiz bir cilde kavuşma fırsatı sunuyor. Ozon yağı doğal yağlar uygun tetkikle ozonlanarak elde ediliyor. Sağlıklı, ışıl ışıl bir cilde sahip olmak artık ozonlanmış yağ ile mümkün" diye konuştu.
(AKL-Y)

01.02.2013 09:47:25 TSI

Editör: Wan Haber