Çorlu'da meydana yangında inşaatın şantiyesinde bulunan barakalarda yangın çıktı. Yangın işçilerin yatakhanesine sıçramadan söndürüldü. Büyük bir facianın eşiğinden dönülen yangınla ilgili olarak inceleme başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı binasının da bulunduğu mevkii de yer alan bir inşaat şantiyesinde çalışan işçilerin kaldığı barakada yangın çıktı. 4 bölümden oluşan barakanın ilk bölümünde başlayan yangın diğer bölümlere de sıçradı. Yangın sırasında son bölümde bulunan yatakhanede bulunan işçiler dumandan etkilenerek kendilerini dışarı attılar. Yangına ilk müdahaleyi yapan işçiler itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi.
Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına müdahalede bulunurken, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de barakaların bulunduğu bölgede güvenlik tedbiri aldı. Yangına uykuda yakalanan işçilerin yatakhaneye ulaşan dumandan etkilendikleri ve bu sayede uyandıkları kaydedildi.
8 işçinin kaldığı şantiyede çıkan yangın ile ilgili olarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlatırken itfaiye ekipleri de yangının çıkış sebebinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
(SŞ)

12.01.2013 18:34:40 TSI

Editör: Wan Haber