Malatyalı işadamı Nurettin Uğur, düzenlediği basın toplantısında, "Allah'ın verdiğini Allah yolunda harcıyorum" dedi.
Mehmet Buyruk Caddesi'ndeki ofisinde basın toplantısı düzenleyen işadamı Nurettin Uğur, merkezi İstanbul'da bulunan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Genel Başkan Yardımcılığından 7 arkadaşı ile birlikte istifa ettiğini, daha sonra 2 arkadaşlarının tekrar döndüklerini ifade edip kendisine iftira atıldığını ve yaptıkları yardımlar konusunda spekülasyonlar yapıldığını iddia etti.
"Allah'ın verdiğini Allah yolunda harcıyorum" diyen Uğur, "Aslında yapılan yardımlar söylenmez çünkü ben Allah rızası için yapıyorum ancak beni mecbur ettiler açıklamaya. Nereye yardım yaptığım; Milli Eğitim'e, Kızılay'a, Müftülüğe ve spor camiasına sorulsun. Hatta hatta çocuk sahibi olamayan fakir insanlarımıza tüp bebek için dahi yardım yaptım" ifadelerini kullandı.
Uğur, Aşağı Çöşnük'te temeli atılan okulla ilgili olarak da şunları söyledi:
"24 derslikli okul, 29 dersliğe çıkarıldı. Yakınına da İmam Hatip Lisesi inşaatı yapılması nedeniyle benim yaptıracağım okul biraz gecikti. 'Neden yapmıyorsun?' diyorlar. Ben de, 'Yapmadığıma değil, yaptıklarıma bir bakın, ona göre konuşun' dedim. Ben Sayın Valimize söz verdim ve o lise binasını yapacağım."
(NA-GS-Y)

29.12.2012 15:20:44 TSI

Editör: Wan Haber