İsabeyli Belediyesi'nin yoğun destek ve katkılarıyla geçtiğimiz yıl hizmete giren spor salonunda özellikle hafta sonları tam bir basketbol şenliği yaşanıyor.
İsabeyli Şırlanspor çatısı altında basketbol branşında bugüne kadar sadece kızlar çalışma yaparken, artık minik erkeklerde çalışmalara başladılar. İsabeyli Belediyesinin sağladığı çalışma ortamı sayesinde artık 2001, 2002, 2003, 2004 doğumlu 60 minik kız ve erkek ekim ayından beri ücretsiz basketbol eğitimi alıyorlar. Antrenör olarak Beden Eğitimi Öğretmeni Orhan Atalay ve Öğretim Görevlisi. Taner Karataş basketbol çalışmalarını beraber yürütüyorlar. Antrenör Orhan Atalay genç kızlar ve yıldız kızlar-A takımı ile ilgilenirken, antrenör Taner Karataş yıldız kızlar-B, küçük kızlar ve minik kızlar-erkekler kategorileri ile çalışıyor.
Kendisi de bir ralli yarışçısı olan İsabeyli Belediye başkanı Bekir Kuvvet Erim, sporun her alanında belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Bugüne kadar defalarca şampiyonluklar elde eden basketbolcu kızlar ile gurur duyduğunu, yeni başlayan erkekler kategorilerinde de ilerleyen yıllarda başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Maçlarını Nazilli'de oynadıklarını belirten Başkan ERİM, artık maçlarını 300 kişilik seyirci kapasitesine sahip kendi spor salonlarında yapmak istediklerini belirtti. Salonun var olan eksiklerinin giderildiği ifade eden ERİM, salona ısıtma ve soğutma amaçlı büyük klimaların takıldığını, salon camlarının filmle kaplatıldığı, yeni potalar ile skorboard faul panelinin de birkaç gün içinde takılacağını söyledi. Hafta sonu Nazilli'de karşılaşan İsabeyli Şırlanspor-A ve İsabeyli Şırlanspor-B yıldız kızlar maçını izleyen Başkan Bekir Kuvvet ERİM, birçok yerde kulüplerin özellikle kızlarda sporcu bulmakta zorlanırken kendilerinin iki takımla lige katılmalarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, maçtan önce takımlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek desteğinin süreceğini kaydetti
(MB-İK)

01.01.2013 17:41:21 TSI

Editör: Wan Haber