Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'dan, Beyzbol-Softbol sporcu ve antrenör adaylarına destek vermek için antrenörlük kursları açıldı.
Nazilli'de faaliyet gösteren ve başarılarıyla bölgemizi tüm Türkiye'ye duyuran Doğa Kültür Gençlik ve Spor Kulübünün girişimleri ve Türkiye Beyzbol-Softbol Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü'nün talimatıyla İsabeyli ve Nazilli'de Beyzbol-Softbol antrenörlük kursu başladı. Antrenör adaylarından İsabeyli eski okul müdürlerinden ve kulübün kurucularından 1950 doğumlu 62 yaşındaki Hüseyin Bağcı ve emekli nüfus katiplerinden 1930 doğumlu 82 yaşındaki Refik Namdar da gençlerin spor yapmasına destek vermek ve bu sporun yayılması için antrenörlük kursuna katıldıklarını söylediler.
Doğa Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Babacan, desteklerini esirgemeyen Federasyon Başkanı Şahin Kömürcü ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a şükranlarını iletip Hüseyin Bağcı ve Refik Namdar'ın bu kursa katılarak organizasyona renk kattıklarını, yurt kalkınmamızda geleceğimiz olan gençliğe güzel mesaj verdiklerini söyledi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Beyzbol-Softbol Milli Takım Antrenörü Erhan Saka'ya verdiği hizmetten dolayı teşekkür etti. Alıcık, büyük destek verdiği ve her platformda başarılarından övgüyle söz ettiği Doğa Kültür Beyzbol-Softbol takımının antrenmanını izledi. Takım oyuncularının ve sahada antrenman yapan İsabeyli'i çocukların büyük sevgi gösterdiği Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, gençler ve çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra takımı tebrik ederek, bu sene takımdan Türkiye ikinciliği değil Türkiye Şampiyonluğu beklediğini ifade etti. Antrenör adaylarına da başarılar dileyen Alıcık, öncelikle Hüseyin Bağcı ve Refik Namdar'a cesaretlerinden ve duyarlılıklarından dolayı tebrik ederken, gelecekte ülkemizin sporda daha iyi yerlere gelebilmesi için bu tür etkinliklere Nazilli Belediyesi olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
(ÜÖ-MB-İK)

05.12.2012 15:25:04 TSI

Editör: Wan Haber